Qui som

Joves Socialistes del País Valencià és, des de la seua independència orgànica i política, l’organització juvenil política que representa el socialisme valencià, germanada amb el PSPV-PSOE com el seu partit polític de referència.

Joves Socialistes és un instrument al servei de la joventut valenciana. Apostem per la seua plena emancipació i la transformació de la societat, amb l’objectiu d’ampliar els drets, les llibertats i conquistar la justícia social mitjançant polítiques socials i econòmiques redistributives.

Creiem en un model d’Estat federal, republicà i laic, en el qual es reconeguen plenament les identitats nacionals i regionals existents, sense que açò supose cap privilegi social o econòmic per qüestions d’origen o identitat, acceptant el sistema democràtic constitucional del que ens hem dotat, però proposant una revisió profunda a la nostra Constitució, per tal d’actualitzar-la d’acord amb les noves necessitats dels nostres dies.

D’altra banda, Joves Socialistes compartim els objectius fonamentals i la declaració de principis del Partit Socialista, participant amb veu i vot en els seus Congressos, Conferències i Òrgans directius, aportant les nostres idees i propostes, sent la veu jove del socialisme democràtic valencià.