Joves Socialistes aconsegueix el major poder municipal de la seua història.

• Més d’un centenar de joves socialistes han pres possessió com a representants municipals després del 26M
• Lideren l’alcaldia de municipis rellevants com Sagunt, la Vall d’Uixó, Orpesa, l’Alcora o Rafelbunyol

Joves Socialistes del País Valencià (JSPV) ha manifestat hui el seu “orgull socialista” després de la constitució dels governs locals a la província de Castelló, València i Alacant, en els quals més d’un centenar de joves socialistes han pres possessió de les seues actes com a representants, arribant fins i tot a liderar l’alcaldia de municipis tan importants com Sagunt, Oropesa, la Vall d’Uixó, l’Alcora o Rafelbunyol.

Aquesta gran presència de joves socialistes als ajuntaments de la Comunitat Valenciana, la major vista en la seua història democràtica, “és la demostració que el PSPV-PSOE confia en la capacitat i potencial de Joves Socialistes per a liderar els canvis que demanda la societat del segle XXI”, ha destacat el Secretari General de Joves Socialistes i alcalde de Rafelbunyol, Fran López.

López ha subratllat la “enorme responsabilitat” que la joventut socialista té a partir de hui de “no defraudar i deixar-nos la pell per a donar resposta als problemes de la gent més humil, la que més necessita de la política per a tirar avant, sobretot les persones més joves”. D’altra banda, s’ha mostrat “orgullós” que membres de Joves Socialistes com Tania Baños, Darío Moreno, María Jiménez o Samuel Falomir s’hagen alçat amb la vara de comandament en les seues respectives localitats.

En Joves Socialistes han mostrat a més el seu convenciment que les polítiques de joventut continuaran sent “protagonistes del present més immediat” ja que recorden que “allí on hem estat, hem gestionat per i per a les joves dels nostres municipis i ens han retornat aqueixa confiança”. En aquest sentit, continuar apostant per plans d’ocupació juvenils, facilitar l’emancipació o alternatives d’oci de qualitat, són alguns dels objectius que l’organització s’ha marcat per a aquesta legislatura