Fran López (JSPV): “Bonig pactarà amb l’extrema dreta perquè és igual de hooligan”.

• La presidenta del PP defensa obertament pactar amb l’extrema dreta de VOX

• Animen a la joventut valenciana a no deixar-se enganyar per el “populisme ultra” i defensar els seus drets

La presidenta del PP valencià ho ha deixat clar: pactaran amb l’extrema dreta, xenòfoba, masclista i autoritària de VOX a la Comunitat Valenciana. Així ho ha explicat la líder del PPCV, Isabel Bonig, preguntada sobre possibles pactes postelectorals, després de les pròximes eleccions autonòmiques i municipals del 2019.

Per al Secretari General de Joves Socialistes, Fran López, les declaracions de Bonig “no sorprenen a ningú” ja que, ha assenyalat, “fa temps que el Partit Popular va perdre el nord per a pujar-se al carro del populisme ultra”. En aquest sentit, el també alcalde de Rafelbunyol ha lamentat que “l’única alternativa que Isabel Bonig és capaç de plantejar és ajuntar-se amb el més ranci que puguen trobar-ne”.

D’altra banda, el líder de Joves Socialistes ha aprofitat la celebració del Dia dels Sants Innocents per a avisar a la joventut valenciana que “no es deixen enganyar” per la “falsa moderació” del Partit Popular, que “l’única cosa que els mou és l’odi, la ràbia i la por al progrés” que des del 2015 governa les institucions valencianes gràcies al l’Acord del Botànic.

Finalment, López ha defensat “davant els hooligans” posar en valor la pujada del Salari Mínim Interprofessional (SMI) la baixada de l’atur a la Comunitat Valenciana o l’aprovació de plans d’ocupació juvenil i recuperació del talent exiliat, a través de les iniciatives Avalem Joves i Generació Talent, que ha impulsat el Consell de Ximo Puig, entre altres mesures per la regeneració democràtica i la defensa dels interessos del poble valencià.