Joves Socialistes demana un espai de debat polític juvenil en À Punt.

  • Lamenten la “invisibilització” de les organitzacions juvenils polítiques en l’antiga RTVV
  • Celebren la recuperació del mitjà de comunicació públic valencià “malgrat les traves del Partit Popular”

Amb motiu de l’arrencada aquest dilluns d’À Punt Mèdia, grup propietat de la Generalitat Valenciana a través de la Corporació Valenciana de Mitjans de comunicació, amb una programació temporal de ràdio, Joves Socialistes del País Valencià (JSPV) ha llançat la proposta que À Punt contemple la creació de “un espai de debat polític juvenil” en clau valenciana.

Per al Secretari General de Joves Socialistes i alcalde de Rafelbunyol, Fran López, la recuperació per part del Consell del mitjà de comunicació públic valencià “malgrat les traves del PP”, és “una grandíssima notícia per a tots els valencians i valencianes, després de quatre anys d’apagada informativa després del tancament de l’antiga RTVV pel Partit Popular, que va arruïnar i va manipular fins a dir prou”, ha recordat.

D’altra banda, el líder de Joves Socialistes ha explicat que, per a l’organització juvenil, À Punt “ha de ser un agent vertebrador del territori valencià, difusor de la nostra llengua i cultura pròpies i també comptar amb l’opinió de les principals associacions juvenils polítiques de la Comunitat Valenciana”. En aquest sentit, López ha manifestat la predisposició de Joves Socialistes per a participar en tot tipus de tertúlies i continguts que la cadena hi considere.

Finalment, Fran López ha expressat “tot el suport i la millor de les sorts” a la nova Corporació Valenciana de Mitjans de comunicació, que començarà a funcionar a ple rendiment durant l’any 2018 i que, ha dit, “significarà la recuperació d’una part fonamental del nostre autogovern i drets com a poble valencià”.