Joves Socialistes crida a mobilitzar-se el 18N per un finançament just.

  • Animen a la joventut a manifestar-se “per justícia” en defensa del sistema de benestar valencià
  • Lamenten que PP i C’s estiguen “més preocupats per Catalunya que pels problemes dels valencians”

Joves Socialistes del País Valencià (JSPV) participarà “molt activament” en la manifestació convocada pels principals agents socials i partits polítics progressistes valencians el pròxim 18 de novembre a València, per a exigir al Govern central la reforma del sistema de finançament autonòmic que perjudica greument a la Comunitat Valenciana, sent aquesta la regió pitjor finançada de tot l’Estat.

Joves Socialistes se suma així a la campanya #NiMésNiMenys del PSPV-PSOE, mitjançant la qual pretenen “conscienciar als joves valencians sobre les conseqüències per al seu dia a dia que suposa l’infrafinançament dels serveis públics bàsics com l’Educació o la Sanitat valencianes”, als qui animen a participar “tots a una veu” en aquesta marxa per un finançament just.

D’altra banda, des de Joves Socialistes lamenten l’anunci de PP i Ciutadans de no secundar aquesta manifestació “perquè Mariano Rajoy no s’enfade”, ironitzen. “Sembla que estan més preocupats per enviar autobusos a Catalunya i omplir els carrers de rojigualdes, abans que defensar els drets i interessos del poble valencià”, han apuntat des de l’organització juvenil.