Joves Socialistes planteja a la Safor polítiques “reals” de joventut alternatives al PP.

  • Debaten amb alcaldes i regidors del PSPV comarcal “propostes reals” de joventut per defensar de cara al 2015
  • Un 20% dels llistes electorals del PSPV estarà conformat per joves menors de 30 anys

Joves Socialistes del País Valencià (JSPV) va mantenir aquest dissabte, al municipi de Tavernes de la Valldigna i dins de la campanya #SomPoble, una trobada amb alcaldes i regidors socialistes de la comarca de la Safor, per tal de debatre i arreplegar el major nombre de propostes “reals” de joventut dutes a terme pels grups municipals socialistes, de cara a configurar un ambiciós programa jove per a les eleccions autonòmiques i municipals de maig del 2015.

Segons el Secretari General de Joves Socialistes, José Muñoz, aquestes trobades, dutes a terme durant els pròxims mesos de llarg a llarg del País Valencià, tenen el fi de “posar en valor el treball en matèria de joventut dut a terme pels alcaldes i regidors socialistes del País Valencià, enfront del “paper mullat” que és la política de joventut del PP”, ha explicat Muñoz.

D’aquesta manera, Muñoz ha destacat que “mentre els Ajuntaments governats per la dreta retallen en polítiques de joventut, sense recursos ni implicació dels joves”, els municipis socialistes dediquen partides pressupostàries i “són un exemple” a dur a terme polítiques actives d’ocupació jove, impulsar els Consells locals de la Joventut i espais de participació, zones esportives, ajudes a l’estudi o transport públic, així com iniciatives culturals i formatives, entre d’altres.

D’altra banda, el líder de Joves Socialistes aposta decididament per la participació i implicació dels joves en el canvi polític del País Valencià. Un canvi “imparable”, segons Muñoz, on els joves socialistes reivindiquen el treball i gestió en matèria de Joventut duta a terme aquests últims anys pels governs locals socialistes.

A més a més, des de Joves Socialistes han subratllat l’acrod amb el PSPV d’incloure un 20% de joves menors de 30 anys en els llocs d’eixida de les candidatures municipals el 2015.