José Muñoz (JSPV): “Estem en un canvi d’època que el PSOE ha de poder liderar”.

  • El líder de Joves Socialistes opina en un debat televisat sobre el present i futur del partit socialista
  • Destaca l’acord del PSPV per a incloure un 20% de joves menors de 30 anys en les llistes electorals del 2015

El Secretari General de Joves Socialistes del País Valencià (JSPV) José Muñoz, va participar aquest dijous en un debat televisat sobre la condemna per corrupció a l’exconseller del Partit Popular Rafael Blasco, així com del present i futur del partit socialista després dels mals resultats obtinguts en les eleccions europees del passat diumenge.

Per al jove socialista “no estem vivint una època de canvis, sinó un canvi d’època” en la qual el PSOE, va explicar, té la “oportunitat” de renovar-se per a “tornar a ser l’alternativa de govern que molta gent desencantada està esperant”. En aquest sentit, Muñoz va destacar que el PSPV aspira a ser majoritari i governar al País Valencià, però “mai pactant amb el PP”, va voler subratllar.

D’altra banda, el líder de Joves Socialistes va aplaudir l’acord unànime aconseguit amb el PSPV, per a incloure un 20% de joves menors de 30 anys en les llistes electorals del 2015. Una proposta “valenta i justa”, segons Muñoz, que demostra el compromís del partit socialista per la renovació i participació de la joventut.

Sobre la condemna a 8 anys de presó i 20 d’inhabilitació al exconseller Rafael Blasco pel cas ‘Cooperació’, José Muñoz va recordar que “va ser el PP qui va acollir a Blasco després que el president Lerma ho expulsara per un altre cas de corrupció”. A més a més, per a Muñoz “no sabem si la línia roja de Fabra contra la corrupció és recta, corba o intermitent”, ja que Blasco no va ser expulsat pel saqueig de solidaritat, sinó per recordar que Fabra i Jorge Bellver també van estar imputats.