Samuel Falomir (JSPV): “L’Europa social no serà sense la participació massiva dels joves”.

  • Joves Socialistes organitza un ‘Politics&Beers’ per debatre sobre les eleccions europees d’aquest 25 de maig
  • Animen a la mobilització de la joventut valenciana perquè “sense joves, no hi haurà canvi a Europa ni al País Valencià”

Joves Socialistes del País Valencià (JSPV) va aprofitar la nit del divendres per organitzar una trobada informal del tipus ‘Politics&Beers’ amb un nombrós grup de joves a un conegut local de València, on van intercanviar opinions i reflexions sobre el present i futur de la Unió Europea, al costat dels Secretaris Generals del PSPV i Joves Socialistes, Ximo Puig i José Muñoz, a més del candidat socialista en aquestes eleccions europees, Samuel Falomir.

Segons el líder de Joves Socialistes, José Muñoz, la participació juvenil en aquestes eleccions és “fonamental” perquè “sense joves, no hi haurà canvi a Europa ni al País Valencià”. A més a més, Muñoz va demanar una gran mobilització dels joves el proper 25 de maig per així demostrar que “hi ha una alternativa real a les polítiques de retallades i austericidi de la dreta europea”, una alternativa, va explicar, perquè Europa torne a ser “de les persones, no dels mercats”.

D’altra banda, Ximo Puig va fer una crida a les urnes “especialment” als més joves”, als qui animà a implicar-s’hi en aquests comicis convertint-se en “activistes del canvi”. En aquest sentit, Puig destacà que “el canvi a la Comunitat Valenciana comença per Europa”, i que “no està escrit que aquesta generació de joves haja de viure pitjor que els seus pares”.

Finalment, el candidat socialista, Samuel Falomir, va reivindicar la socialdemocràcia com “l’única força política capaç de canviar les coses a Europa”, afirmant que “l’esquerra real és la que canvia les coses, no la que més exigeix o és més radical”. Així doncs, el jove socialista va recordar que “els grans avanços socials i polítiques de joventut, com el programa Erasmus, porten la signatura socialista”.