Joves Socialistes celebra el “gir a l’esquerra” del PSOE per tornar a connectar amb els joves.

• Aplaudeixen que faça seues propostes de Joventuts Socialistes sobre laïcisme, limitació de salaris o el vot a partir dels 16 anys en les primàries del PSOE. 

Joves Socialistes del País Valencià (JSPV) va participar activament aquest cap de setmana en la Conferència política del PSOE celebrada a Madrid, al costat de més de 2.500 persones entre militants, associacions, ONG, entitats socials, sindicats i personalitats alienes al partit socialista, amb l’objectiu de “tornar a connectar amb els joves d’esquerres i reiniciar la política” amb un projecte renovat.

El Secretari General de Joves Socialistes, José Muñoz, ha valorat “molt positivament” les conclusions d’aquesta Conferència política. Un “gir a l’esquerra”, assenyala Muñoz, on “s’ha demostrat la força de Joventuts Socialistes” a l’hora d’impulsar canvis en el si del PSOE “perquè seguisca sent el principal partit de l’esquerra amb el qual s’identifiquen la majoria de joves progressistes”.

En aquest sentit, Muñoz ha aplaudit l’aprovació de diverses propostes defensades per Joventuts Socialistes aquest cap de setmana, que el partit socialista ha acabat assumint com a pròpies, com són la ruptura d’acords amb el Vaticà i l’eliminació de l’assignatura de Religió, una major democratització de la Justícia, la limitació de salaris o el vot a partir dels 16 anys en les primàries del PSOE.

D’altra banda, José Muñoz ha felicitat al PSPV per la seua alta implicació en la renovació del projecte socialista, aconseguint l’aprovació de diferents propostes per a millorar la transparència i lluitar contra la corrupció, reforçar del discurs feminista o la defensa de l’Estat del Benestar.